Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ !!!


«Όταν πουλάς τον ΟΠΑΠ σε μια τιμή διπλάσια ή τριπλάσια από τα καθαρά κέρδη, τότε δεν πουλάς, χαρίζεις! Κι αυτός ο… οποίος αγοράζει αυτή την εταιρεία, τόσο φτηνά, τότε σε δυο τρία χρόνια θα κάνει απόσβεση και την έχει πάρει τζάμπα. Και επομένως, υπάρχει πρόβλημα. Και μην νομίζετε πως είναι έτοιμος όλος ο κόσμος να βάλει την υπογραφή του κάτω από κάτι τέτοιο».



Όχι, Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι όλοι έτοιμοι να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από κάτι τέτοιο. Εσύ όμως τώρα θα την βάλεις.
Τα καθαρά κέρδη του του ΟΠΑΠ για το 2012 ήταν 500 εκατομμύρια ευρώ. 
Η προσφορά της Emma Delta είναι 622 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να απολαύσετε την εντιμότητα των λόγων του Πρωθυπουργού μας. Εσύ περιμένεις ακόμα την ανάπτυξη που σου υπόσχεται;.. τις καλύτερες μέρες;.. επαναπαύεσαι στον Εθνικό μας ύμνο που λέει ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;.. Δεν ξέρω αν η Ελλάδα θα πεθάνει αλλά γνωρίζω ότι καθημερινά Έλληνες αυτοκτονούν επειδή μας κυβερνούν πολιτικά ρεμάλια!!!



Αλλά χαλάλι, αφού ο αγοραστής είναι φίλος σου. Χαλάλι σου που δεν        υπάρχει δικαιοσύνη να σε στείλει κατηγορούμενο για εσχάτη προδοσία εσένα και τα υπόλοιπα τσογλάνια που κάνατε κατάληψη της χώρας και του κοινοβουλίου μας… 
χαλάλι σας που συνεχίζετε καθημερινά να παίζετε με την υπομονή μας, την αξιοπρέπεια μας και τις ζωές μας… και μπορεί να χαίρεστε που καθημερινά πηδάμε από τα μπαλκόνια (γιατί το σχέδιο σας είναι να μας εξαφανίσετε) και χάνουμε τη ζωή μας αλλά κάποτε θα χάσουμε και την υπομονή μας. Είναι τέτοιο το μένος του κόσμου που όταν αλλάξουν τα πράγματα οι εικόνες με την περιφορά του Καντάφι στους δρόμους της Λιβύης φοβάμαι ότι θα ωχριούν στις σκηνές που θα διαδραματιστούν στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου